Twitter a început să-și plătească creatorii de conținut

Twitter a început să-și plătească creatorii de conținut
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 14 iul 2023

Creatorii foarte populari de conținut, care, în același timp, sunt și abonați Blue, primesc acum o cotă din veniturile generate de reclamele din paginile cu răspunsuri la postări.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Câțiva creatori de conținut spun că au început să primească bani de la Twitter. Unul dintre aceștia spune că a primit o înștiințare care-l anunță chiar că are de primit peste 24.000 de dolari.

Plățile fac parte din planul lui Elon Musk, anunțat la modul vag în luna februarie, prin care creatorii de conținut sunt motivați financiar.

Elon Musk lansează xAI, o nouă companie în domeniul inteligenței artificiale CITEȘTE ȘI Elon Musk lansează xAI, o nouă companie în domeniul inteligenței artificiale

Sumele reprezintă un procent încă necunoscut din banii generați de reclamele afișate în paginile cu răspunsuri la postările creatorilor de conținut suficient de populari.

Popularitatea este un criteriu esențial pentru ca cineva să primească bani de la Twitter. Doar cei care au avut cel puțin cinci milioane de afișări în fiecare din ultimele trei luni sunt eligibili. Aceștia mai trebuie să fie și membrii Twitter Blue.

Twitter spune că va lansa în curând un sistem prin care creatorii pot aplica pentru a fi plătiți în acest fel.

Momentul în care platforma socială deținută de Elon Musk lansează această facilitate nu pare să fie o coincidență - la doar o săptămână după ce Meta a lansat Threads, un rival pentru Twitter, care a trecut de 100 de milioane de utilizatori în mai puțin de cinci zile.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
bani
creatori
elon musk