Twitter amână lansarea noii Interfețe pentru Programarea Aplicațiilor, în urma atacului hackerilor

Twitter amână lansarea noii Interfețe pentru Programarea Aplicațiilor, în urma atacului hackerilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 iul 2020

Twitter a anunțat că amână lansarea noii sale Interfețe pentru Programarea Aplicațiilor (API), în urma atacului de miercuri al unor hackeri împotriva conturilor unor persoane de renume, precum Elon Musk și Joe Biden, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Nu avem nicio dovadă că incidentul are vreo legătură cu API, dar am decis să mutăm lansarea la o dată mai potrivită”, a anunțat Twitter pe blog, arată news.ro.

Platforma API oferă un acces larg la date publice ale Twitter pe care utilizatorii au optat să le pună la dispoziție, potrivit companiei.

FOTO Oppo a dezvoltat un încărcător care alimentează 100% un smartphone în 20 de minute CITEȘTE ȘI FOTO Oppo a dezvoltat un încărcător care alimentează 100% un smartphone în 20 de minute

Miercuri, hackerii au obținut acces la sistemele interne ale companiei de socializare, pentru a se folosi de conturile unor politicieni, miliardari, celebrități și companii.

Între victime se află candidatul democrat la președinția SUA Joe Biden, fostul președinte Barack Obama și directorul general al Tesla Elon Musk. Conturile lor, precum și ale altor persoane au postat tweeturi care cereau urmăritorilor să trimită bitcoin la o anumită adresă anonimă.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
hackeri
aplicatie