Twitter lansează un serviciu meteo

Twitter lansează un serviciu meteo
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 iun 2021

Un serviciu meteo local, pe bază de abonament lunar, este cel mai nou produs prin care Twitter încearcă să-și crească veniturile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Twitter a anunțat Tomorrow, un serviciu meteo care va analiza și comunica abonaților condițiile climatice locale. Un abonament lunar va costa 10 dolari.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Jean Tucan, Organizația Patronală Mamaia Constanța: Turistul trebuie respectat. Ne lovim de dorința românului de a nu munci. Este nevoie de o strategie. Mesaj către investitori și autorități

Noul serviciu va folosi toate noile canale de comunicare ale rețelei sociale, de la newslettere la conversații audio live, iar abonații vor putea adresa întrebări în cadrul sesiunilor de discuții organizate.

Șeful serviciului va fi Eric Holthaus, un jurnalist și meteorolog cu multă experiență. Acesta va fi ajutat de alți 18 meteorologi locali din Statele Unite, care vor crea conținut pentru abonați.

Pentru început, Tomorrow va fi disponibil în 16 orașe din Statele Unite, cu focus pe vremea locală - meteorologii se vor concentra pe câte un oraș și vor oferi informații locuitorilor acestora.

Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte CITEȘTE ȘI Grupul Tinmar și-a propus susținerea în continuare a invesțiilor în sectorul energiei regenerabile, atât prin achiziția de parcuri funcționale cât și prin dezvoltarea unor noi proiecte

Deocamdată, serviciul de newslettere nu este funcțional. Acesta se află în prezent în faza de dezvoltare, fiind bazat pe tehnologia achiziționată recent de la Revue.

Analiștii consideră că un serviciu meteo se potrivește ca o mănușă Twitter, platformă care s-a dezvoltat în jurul informațiilor în timp real. Mulți jurnaliști și meteorologi și-au văzut numărul de urmăritori “explodând” în timpul unor evenimente meteo importante, precum incendii și uraganuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
tomorrow
meteo