Twitter va elimina conturile inactive

Twitter va elimina conturile inactive
scris 27 nov 2019

Cei care nu și-au folosit conturile de Twitter în ultimele 6 luni vor rămâne fără ele.

Twitter a început să-i contacteze pe cei care dețin un cont pe care nu au intrat în ultimele șase luni, avertizându-i că acesta urmează să fie șters.

Eliminarea conturilor inactive în ultimele 6 luni se va petrece dacă utilizatorii în cauză nu se vor loga pe Twitter până cel târziu pe 11 decembrie.

Logarea este singura condiție pentru menținerea unui cont. Nu este necesar ca utilizatorii aflați în această situația să și posteze ceva în cadrul rețelei sociale.

Facebook plătește utilizatorii care participă la realizarea unor studii CITEȘTE ȘI Facebook plătește utilizatorii care participă la realizarea unor studii

Tot istoricul contului - toate postările proprii și mesajele private, postările salvare și listele create - va dispărea în momentul ștergerii contului.

De asemenea, numele de utilizator al unui cont șters va fi eliberat și va putea fi folosit altcineva.

Eliminarea conturilor va fi un proces care se va întinde pe mai multe luni, astfel că numele de utilizator nu vor fi eliberate instant după 11 noiembrie, ci treptat, pe parcurs ce evoluează curățenia.

Cu aceeași ocazie, Twitter anunță că nu va mai fi posibilă folosirea unui nume de utilizator format din mai puțin de cinci caractere.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
conturi