Twitter va permite utilizatorilor să ofere abonamente pentru conținutul lor

Twitter va permite utilizatorilor să ofere abonamente pentru conținutul lor
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2023

Proprietarul Twitter, Elon Musk, a declarat că utilizatorii platformei de socializare vor putea să ofere urmăritorilor lor abonamente pentru conținutul lor, care va putea include texte și videoclipuri lungi, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Utilizatorii care oferă abonament la conținutul lor, o funcție pe care o pot accesa prin fila ”Monetizare” din setări, vor primi toți banii plătiți de abonați, în afară de comisioanele impuse de Android și iOS, scrie News.ro.

PSD, în frunte cu liderul Marcel Ciolacu, vrea să îi amendeze pe comercianții care vând produse realizate din materii prime românești, dar nu le indică prin... tricolor. Amenzi de până la 100.000 lei CITEȘTE ȘI PSD, în frunte cu liderul Marcel Ciolacu, vrea să îi amendeze pe comercianții care vând produse realizate din materii prime românești, dar nu le indică prin... tricolor. Amenzi de până la 100.000 lei

Twitter nu se va impune niciun comision în primele 12 luni.

”Asta înseamnă 70% pentru abonamentele pe iOS și Android (care taxează 30%) și ~ 92% pe web (ar putea fi mai bine, în funcție de procesorul de plăți)”, a spus Musk într-un tweet, adăugând că Twitter va ajuta și la promovarea muncii creatorilor și maximizarea câștigurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
elon musk