Twitter vrea să ofere apeluri audio și video de pe platformă

Twitter vrea să ofere apeluri audio și video de pe platformă
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 mai 2023

Elon Musk, care își propune să facă din Twitter o aplicație "do-it-all" (care reunește totul), a anunțat marți că în curând va fi posibilă efectuarea de apeluri audio și video de pe platformă, relatează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Chat-uri audio și video vor fi adăugate în curând în contul oricărui utilizator al acestei platforme, ceea ce vă va permite să vorbiți cu persoane aflate oriunde în lume fără să le dați numărul de telefon", a declarat el pe Twitter.

FOTO Detalii despre Pixel Tablet, scăpate online înainte de lansare CITEȘTE ȘI FOTO Detalii despre Pixel Tablet, scăpate online înainte de lansare

Twitter ar oferi astfel un instrument similar celor deja disponibile pe rețelele Instagram și Facebook.

Elon Musk, care a cumpărat platforma cu 44 de miliarde de dolari la sfârșitul lunii octombrie anul trecut, intenționează să implementeze și posibilitatea de criptare a mesajelor private, scrie Agerpres.

"Acest sistem va deveni rapid mai sofisticat", a scris el.

De la sosirea sa în fruntea Twitter, Elon Musk a făcut numeroase schimbări și a introdus mai multe funcții noi pe platformă.

El a menționat în noiembrie intenția sa de a construi o "aplicație universală" care să permită, printre altele, mesaje criptate, tweet-uri mai lungi și mijloace de plată.

viewscnt
Afla mai multe despre
twitter
video