Ultimele noutăți în tehnologie și centre de date se află la DataCenter Forum. Participă la singurul eveniment de profil din România, organizat de Tema Energy, pentru o lume mai bună, o țară educată și un pas inainte către inovație

Ultimele noutăți în tehnologie și centre de date se află la DataCenter Forum. Participă la singurul eveniment de profil din România, organizat de Tema Energy, pentru o lume mai bună, o țară educată și un pas inainte către inovație
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 mai 2022

Dacă, în trecut, nu toată lumea era interesată de domeniul IT, acum fiecare business are nevoie de tehnologie performantă pentru a rămâne relevant și pentru a evolua constant.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Digitalizarea este un termen tot mai des folosit, iar antreprenorii și specialiștii deopotrivă caută soluții digitale cât mai eficiente, sustenabile și performante.

Tendințele globale în domeniul tehnologiei avansează într-un ritm alert, mai ales când vine vorba despre domenii cu o dezvoltare rapidă, precum centrele de date. Sustenabilitatea, energia verde, noile modele de arhitectură reprezintă doar o parte din preocupările specialiștilor.

DataCenter Forum este locul în care specialiștii discută cele mai noi tendințe ale momentului

După o pauză de doi ani cauzată de pandemie, DataCenter Forum revine pe 25 mai și are loc la Face Convention Center, în București.

Singurul eveniment dedicat industriei de data centere din România va reuni experții în domeniul tehnologiilor pentru centre de date și va deschide subiecte de interes pentru pasionați și specialiști.

În cadrul evenimentului vor fi discutate soluții și tendințe inovatoare, vor fi organizate conferințe și dezbateri, dar și demonstrații live cu un centru de date mobil.

Printre cei mai așteptați speakeri se numără Scott Roots, European BD la Uptime Institute – The Global Datacenter Authority, Cosmin Georgescu – CEO ClusterPower, Paul Maravei – General Manager Cisco, Adrian Victor Vevera – Director General ICI România, ultramaratonistul Vlad Pop și nu numai.

Evenimentul organizat de Tema Energy aduce laolaltă specialiști și companii importante din industria de data centere

DataCenter Forum reunește în 2022, în format fizic, cei mai relevanți furnizori din domeniu și combină spațiul expozițional cu workshopurile și prezentările tematice.

La eveniment vor participa companii importante din industrie, precum APC, Vertiv, Aksa Power Generation, Rittal, Pyralis, Uniline TCS, R&M, Riello, Bachmann și nu numai.

Participanții vor avea oportunități unice de informare și de networking cu profesioniștii din industria românească și nu numai. Așadar, dacă te numeri printre ei, vei putea asista la prezentări exclusive, vei putea pune întrebări specifice și primi răspunsuri de la cei mai mari experți ai momentului.

Discuții care contribuie la o lume mai bună, o țară educată și mai multă inovație

Ediția din 2022 a DataCenter Forum propune teme ambițioase și ridică standardele în ceea ce privește subiectele de discuție abordate.

Într-o lume în care sustenabilitatea, incluziunea și educația reprezintă preocupări cheie, agenda evenimentului vine cu răspunsuri pentru toate întrebările.

Vor avea loc dezbateri și discuții despre surse de energie verde și cum se aliniază piața locală la normele europene de reducere a amprentei de carbon, valoarea centrelor de date pentru societatea contemporană și ca operatori de servicii esențiale. Vor fi adresate și tendințele în arhitectura și construcția de date, precum și conceptul de cogenerare pentru reducerea consumului de energie.

Pasionații și specialiștii din domeniul tehnologiei pentru data centere se pot înregistra online la DataCenter Forum.

Evenimentul este organizat de Tema Energy, cel mai mare dezvoltator român de centre de date și one-stop-shop pentru clienții care doresc un centru de date integrat 100%, de la consultanță, design și proiectare la construcție, implementare, mentenanță și administrare. Tema Energy are expertiză recunoscută în sisteme de power supply și alte soluții complexe de engineering.

viewscnt
Afla mai multe despre
tema energy
inovatie