Cel mai nou laptop Samsung promite 23 de ore de autonomie

scris 8 aug 2019

Samsung a lansat Galaxy Book S, un laptop ultra-subțire care costă mai puțin decât noul Note10+.

Prezentat în cadrul aceluiași eveniment în care au fost anunțate noile smartphone-uri din seria Galaxy Note, Galaxy Book S este un laptop foarte ușor și subțire, la baza căruia stă chipset-ul Snapdragon 8cx, care conferă o autonomie foarte bună sacrificând pentru asta performanța.

Snapdragon 8cx este un procesor pe 7 nanometri construit de Qualcomm pentru PC-uri. Acesta nu are ventilator și ar trebui, conform producătorului, să ofere o autonomie de 23 de ore.

De regulă, autonomia reală este undeva la jumătatea celei specificate de alți producători decât Apple. Nu că 12 ore nu ar fi suficiente pentru a transporta laptopul la birou fără încărcător.

Note 10 include o aplicație de streaming pentru jocuri CITEȘTE ȘI Note 10 include o aplicație de streaming pentru jocuri

Book S, care cântărește sub 1 kilogram, are în dotare LTE Gigabit, iar ecranul de 13 inch este touchscreen cu multi-touch pentru 10 puncte simultane. Spațiul de stocare poate fi de 256 GB sau 512 GB, iar memoria RAM ajunge la 8 GB.

Din dotarea ultra-portabilului cu baterie de 42Wh mai fac parte un senzor de amprente cu suport pentru Windows Hello (sistemul de autentificare biometrică din Windows 10) și o cameră video HD.

Galaxy Book S va fi disponibil din luna septembrie în “anumite piețe” și va costa începând de la 999 dolari.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
laptop
galaxy