VIDEO Facebook a introdus astăzi "Reacții", șase noi butoane care vin în completarea clasicului "Like"

VIDEO Facebook a introdus astăzi "Reacții", șase noi butoane care vin în completarea clasicului "Like"
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 24 feb 2016

Facebook a introdus astăzi șase noi butoane, denumite "Reacții", prin care membrii rețelei sociale pot exprima diferite stări emoționale, ca bucurie, tristețe sau furie. Noile butoane reprezintă un răspuns al companiei la nenumăratele cereri din partea utilizatorilor pentru adăugarea opțiunii “Dislike“.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Am ascultat utilizatorii și știm că ar trebui să existe mai multe feluri în care să puteți exprima modul în care o postare din News Feed vă face să vă simțiți. Din acest motiv, lansăm astăzi Reacții, o extensie a butonului Like, care să ofere mai multe moduri rapide și ușoare de a reacționa la o postare”, spun reprezentanții Facebook.

Fondatorul companiei, Mark Zuckerberg, a afirmat încă din septembrie că Facebook analizează diferite modalități care să permită utilizatorilor să își exprime nu numai aprecierea față de comentariile sau pozele afișate de prieteni, ci și nemulțumirea sau supărarea pricinuită de anumite evenimente.

CEO-ul Google se va întâlni joi cu autoritățile europene antitrust, în contextul anchetei privind practicile companiei CITEȘTE ȘI CEO-ul Google se va întâlni joi cu autoritățile europene antitrust, în contextul anchetei privind practicile companiei

Soluția găsită de Facebook constă în așa-numitele Reacții, fiecare cu emoticon propriu, prin care utilizatorii pot să exprime șase stări emoționale, anume iubire (Love), apreciere (Like), râs (Haha), uimire (Wow), tristețe (Sad) și furie (Angry).

Noile butoane sunt disponibile la opțiuni alături de clasicul Like și sunt accesibile, începând de astăzi, utilizatorilor din întreaga lume, după ce au fost testate, încă de la finele anului trecut, în Irlanda și Spania.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
reactii
like
butoane
dislike
emotii