VIDEO&FOTO Asus prezintă smartphone-ul Zenfone 8

Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 13 mai 2021

Cel mai nou flagship Asus preferă formatul compact, cu un ecran mai mic decât media, pentru a-și încerca norocul acolo unde Apple și alții au dat greș.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Zenfone 8 are un ecran AMOLED de 5,9 inch, cu rată de refresh de 120Hz, iar dimensiunile 148 x 68,5 mm îl plasează undeva între iPhone 12 și iPhone mini, făcându-l atractiv pentru cei care nu sunt încântați ecrane prea mari.

Asus a preferat o combinație din doar două camere de 64MP respectiv 12MP ultrawide (produse de Sony), setup din care lipsește camera tele, ceea ce, teoretic, ar putea reprezenta un minus pentru portrete. Camera frontală are 12MP.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Smartphone-ul se bazează pe cel mai puternic chipset Qualcomm al momentului, Snapdragon 888, cu 16GB memorie RAM și 256GB spațiu de stocare în configurația de top.

Imagini pot fi văzute în material și în GALERIA FOTO. VIDEO mai jos

Bateria are 4.000 mAh și se încarcă cu 30W prin USB-C.

Pe partea software, noutatea este interfața ZenUI 8, bazată pe Android 11, care aduce o serie de îmbunătățiri, printre care se numără mai multe opțiuni pentru camera foto.

În funcție de versiune, Zenfone 8 va costa între 600 euro și 800 euro.

VIDEO&FOTO Asus prezintă smartphone-ul Zenfone 8

viewscnt
Afla mai multe despre
asus
smartphone
zenfone 8