VIDEO Huawei a lansat în China un telefon cu ecran pliabil la un preț de 2.400 de dolari

VIDEO Huawei a lansat în China un telefon cu ecran pliabil la un preț de 2.400 de dolari
scris 23 oct 2019

Grupul Huawei Technologies Co Ltd a început miercuri să primească comenzi în China pentru primul său smartphone pliabil, pe fondul extinderii campaniilor de marketing pe piața internă în încercarea de a contracara scăderea vânzărilor peste hotare ca urmare a sancțiunilor impuse de SUA, transmite Reuters.

Lansarea modelului 5G Mate X a fost amânată de două ori în acest an deoarece Huawei, al doilea producător mondial de smartphone, a fost nevoit să rezolve o serie de probleme de aprovizionare provocate de sancțiunile impuse de Washington firmei chineze în luna mai, scrie Agerpres.

DOCUMENT Guvernul demis Dăncilă avansează majorarea salariului minim CITEȘTE ȘI DOCUMENT Guvernul demis Dăncilă avansează majorarea salariului minim

Un purtător de cuvânt de la Huawei a precizat că modelul Mate X va fi lansat oficial pe piața din China în data de 15 noiembrie, la un preț de pornire de 16.999 yuani (2.403 dolari). Mate X este un competitor direct cu modelul Galaxy Fold, care este comercializat de grupul sud-coreean Samsung Electronics Co încă de luna trecută.

viewscnt
Afla mai multe despre
huawei
smartphone