VIDEO iPhone 12 Pro ar putea avea ecran cu 120Hz și o cameră foto cu 3X zoom optic

VIDEO iPhone 12 Pro ar putea avea ecran cu 120Hz și o cameră foto cu 3X zoom optic
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 mai 2020

Ecranul, camera foto, bateria și sistemul FaceID vor fi toate îmbunătățite în cadrul primului smartphone Apple cu 5G.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Conform jurnalistului Max Weinbach, care citează surse anonime din cadrul Apple, cel puțin unul din modelele seriei iPhone 12, cel mai probabil versiunea Pro, va trece la un ecran ProMotion cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Telefonul va schimba automat rata de reîmprospătare de la 60Hz la 120Hz și invers în funcție de conținutul afișat. Este posibil ca pentru filme și jocuri să fie activat modul cu 120Hz, în timp ce pentru restul activităților să fie folosit modul standard.

Noul design Facebook, disponibil pentru toți utilizatorii CITEȘTE ȘI Noul design Facebook, disponibil pentru toți utilizatorii

Schimbarea automată a ratei de reîmprospătare a ecranului este importantă din punctul de vedere al autonomie, deoarece modul cu 120Hz consumă mai multă energie.

Alături de noul mod ProMotion, un alt consumator suplimentar de energie față de generația anterioară va fi conexiunea 5G. De aceea, se pare că Apple va crește capacitatea bateriilor pentru telefoanele din seria iPhone 12.

Modelul de top, iPhone 12 Pro, se pare că va avea o baterie de 4.000 mAh - probabil cea mai mare baterie din serie.

O altă tehnologie care va fi îmbunătățită este sistemul de recunoaștere facială, Face ID. Aceasta va suporta unghiuri mai deschise pentru autentificare.

Pe partea foto, vor exista îmbunătățiri privind calitatea fotografiilor în lumină slabă și viteza cu care se face focusul. De asemenea, nivelul de zoom optic va crește de la 2X la 3X.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
iphone