VIDEO Motorola a anunțat data de lansare a primului său smartphone pliabil

VIDEO Motorola a anunțat data de lansare a primului său smartphone pliabil
scris 23 ian 2020

Primul telefon pliabil Motorola, care va purta celebrul brand Razr, va intra pe piață cu o lună mai târziu decât se anunțase inițial.

Noul Razr va fi lansat pe 6 februarie și va costa 1.600 de euro, ceea ce-l face deja cel mai ieftin smartphone pliabil, semnificativ mai ieftin decât telefoanele pliabile lansate anul trecut de Samsung și Huawei.

Din 26 ianuarie, adică exact cu o lună mai târziu decât data anunțată inițial de Motorola, cei interesați pot face deja precomenzi.

Vodafone renunță la proiectul Libra al Facebook CITEȘTE ȘI Vodafone renunță la proiectul Libra al Facebook

Amânarea lansării, conform producătorului, a avut loc pentru creșterea producției. În ultima clipă, Motorola și-a dat seama că cererea va fi mai mare decât capacitatea inițială de producție. Chiar și așa, nu este exclus ca, cel puțin în primele luni, dispozitivul să fie găsit cu dificultate în magazine.

Noul smartphone nu împrumută doar brandul de la vechiul Razr, ci și felul în care se pliază. Noul Razr se închide, făcându-se mai mic, la fel ca cel vechi. Doar că acum este un smartphone pliabil, nu unul cu clapetă.

Când este deschis, utilizatorul are la dispoziție un ecran de 6,2 inch. Închiderea scoate la iveală un ecran secundar, de 2,7 inch, care va fi afișa diverse informații și notificări.

Razr cel pliabil nu are dotările unui flagship, fiind bazat pe chipset-ul Snapdragon 710 al celor de la Qualcomm și având o cameră foto care nu se ridică la nivelul celor de pe telefoanele premium. Acest aspect contribuie la prețul mai mic, însă va fi și o dezamăgire pentru cei obișnuiți cu dotări de top.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
smartphone pliabil
android