VIDEO Primul smartphone pliabil Motorola vine cu avertismente oficiale

VIDEO Primul smartphone pliabil Motorola vine cu avertismente oficiale
scris 27 ian 2020

Cei care se decid să cumpere noul Razr, cu ecran pliabil, trebuie să știe că sunt câteva aspecte la care trebuie să fie atenți și alte aspecte care, deși par anormale, nu ar trebui să-i îngrijoreze.

Cum s-ar putea economisi bani într-o lume fără fum CITEȘTE ȘI Cum s-ar putea economisi bani într-o lume fără fum

În preajma lansării oficiale a primului său smartphone pliabil, Motorola a publicat un clip pe canalul oficial de YouTube prin care încearcă să explice utilizatorilor anumite chestiuni legate de noul Razr.

Intitulat “Caring for razr”, clipul, care este parțial reclamă, parțial ghid de folosire, le explică utilizatorilor că s-ar putea să descopere că ecranul devine denivelat și pe alocuri umflat, dar că acestea lucruri nu ar trebui să-i îngrijoreze.

SUA elimină o reglementare care a fi redus și mai mult vânzările Huawei, în urma îngrijorării exprimate de Pentagon CITEȘTE ȘI SUA elimină o reglementare care a fi redus și mai mult vânzările Huawei, în urma îngrijorării exprimate de Pentagon

Aparent, în sistemul de pliere folosit de noul Razr, umflarea și denivelarea ecranului ca urmare a plierii este normală.

Mecanismul de pliere este din plastic și, spre deosebire de cel folosit de Galaxy Fold, este mai flexibil și permite celor două jumătăți de ecran să ajungă complet paralele în urma plierii.

Motorola le mai transmite potențialilor clienți să aibă grijă cu apa și să șteargă telefonul imediat cum apar câteva picături. De asemenea, este important să fie ținut departe de obiecte ascuțite și neapărat să fie pliat înainte de a fi pus în buzunar.

Ultimele două instrucțiuni sunt o recunoaștere subtilă a faptului că ecranele telefoanelor pliabile sunt foarte sensibile și nu rezistă la aceleași șocuri precum cele ale dispozitivelor normale.

Noul Razr este disponibil pentru precomenzi în anumite piețe și urmează să fie lansat oficial pe 6 februarie, la un preț de aproximativ 1.600 euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
motorola
razr
smartphone pliabil