Serviciul de Telecomunicații Speciale a lansat o licitație de peste 54 milioane euro pentru achiziția de echipamente

Serviciul de Telecomunicații Speciale a lansat o licitație de peste 54 milioane euro pentru achiziția de echipamente
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 ian 2020

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a lansat o licitație de 54,5 milioane euro, finanțată prin bani europeni, pentru achiziția de echipamente și aplicații destinate modernizării platormei TETRA, potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC.
6 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Scopul achiziției este modernizarea infrastructurii hardware și software a Platformei Comune TETRA (PCT) la nivel național. Achiziția este finanțată prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM, scrie News.ro.

Perioada de garanție și suport tehnic minimă acceptată, sub care oferta va fi considerată neconformă, este de 24 de luni. Durata în luni a acordului-cadru este estimată la 84 luni.

ULTIMA ORĂ Telekom Romania majorează din nou tarifele CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Telekom Romania majorează din nou tarifele

Media cifrei de afaceri globale a candidatului pe ultimii 3 ani (2017, 2018 și 2019) trebuie să fie cel puțin egală cu 39 milioane euro.

Ofertantul trebuie să fi livrat în ultimii cinci ani, calculați până la data limită de depunere a candidaturilor, produse similare cu cele ce fac obiectul procedurii de achiziție.

Tipul procedurii este licitație restrânsă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 martie.

viewscnt
Afla mai multe despre
sts
echipamente