VIDEO Samsung va lansa o nouă serie de smartphone-uri

VIDEO Samsung va lansa o nouă serie de smartphone-uri
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 mar 2021

Un nou eveniment Unpacked este anunțat pentru data de 17 martie, eveniment la care, de regulă, Samsung prezintă noi smartphone-uri și, posibil, alte produse.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Samsung a trimis invitații de presă pentru un eveniment Unpacked, care va fi organizat pe 17 martie. Evenimentul va fi transmis online sub titulatura “Galaxy Awesome Unpacked”.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Producătorul coreean nu a spus și ce anume va prezenta pe 17 martie, însă a lăsat indicii care duc cu gândul la noi smartphone-uri din seria Galaxy A, cel mai probabil A52 și A72.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Nu este obișnuit că Samsung să dedice un întreg eveniment unei serii mid-range de smartphone-uri, așa cum face în cazul flagship-urilor și, mai nou, a dispozitivelor pliabile.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Însă, seria A s-a bucurat în ultimii ani de aprecierea utilizatorilor, aducând unele din caracteristicile flagship-urilor, cu anumite compromisuri, la un preț mult mai bun. Aceeași serie A ajută Samsung în lupta cu numeroșii concurenți chinezi, care au o politică de preț mult mai agresivă și atrag printr-un raport bun preț-dotări.

În plus, nu este exclus ca Samsung să prezinte și alte produse, alături de smartphone-urile din seria A, deși nu există indicii clare în acest sens.

Evenimentul va fi transmis pe canalul de YouTube al producătorului coreean, pe 17 martie, începând cu ora locală 17.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy a
smartphone