VIDEO Samsung va prezenta seria Galaxy S21 pe 14 ianuarie

VIDEO Samsung va prezenta seria Galaxy S21 pe 14 ianuarie
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 9 dec 2020

Data la care Samsung își va prezenta noua serie de flagship-uri a apărut pe surse, împreună cu o serie de teasere pentru cele trei modele.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ca în fiecare an, accidental sau nu, informațiile despre noua serie de flagship-uri Samsung încep să curgă cu mai bine de o lună înainte de prezentarea oficială. De data aceasta, pe internet au apărut scurtele clipuri de promovare pe care Samsung le va folosi în cadrul evenimentului din ianuarie.

Designul seriei S21 este ușor schimbat față de generația anterioară. Pe lângă camera frontală care rămâne pe centrul ecranului, elementul-semnătură al noii serii va fi cadrul metalic ce va înconjura device-ul și va acoperi inclusiv zona camerelor foto.

Samsung ar putea lansa trei smartphone-uri pliabile în 2021 CITEȘTE ȘI Samsung ar putea lansa trei smartphone-uri pliabile în 2021

Galaxy S21 va avea trei camere foto, două de 12MP și una, cea ultrawide, de 64MP. Blițul nu este încadrat de rama metalică, ci a fost plasat lângă aceasta, în dreapta camerelor foto.

S21+ este similar lui Galaxy S21, cel mai probabil diferențele urmând a se face printr-un ecran mai mare și o baterie cu o capacitate mai generoasă.

S21 Ultra, pe de altă parte, va avea un ecran curbat și un sistem foto compus din patru camere. Acest model va beneficia de laser pentru autofocus.

Prezentarea oficială ar urma să aibă loc pe 14 ianuarie, cu o lansare pe piață spre finalul lunii sau chiar în februarie. Tot pe surse se vorbește despre un preț mai mic față de generația anterioară pe care Samsung îl va practica în cazul seriei S21.

viewscnt
Afla mai multe despre
samsung
galaxy s21
smartphone