VIDEO Sony a prezentat designul consolei PlayStation 5

VIDEO Sony a prezentat designul consolei PlayStation 5
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 12 iun 2020

În cadrul unui eveniment transmis online, Sony a prezentat designul hardware al PlayStation 5, împreună cu alte informații despre viitoarea generație a consolei de jocuri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Beneficiile soluțiilor de semnătură electronică și chatbot în contextul economic actual CITEȘTE ȘI Beneficiile soluțiilor de semnătură electronică și chatbot în contextul economic actual

Designul PlayStation 5, care a stârnit deja reacții foarte diverse pe Twitter, în cea mai mare parte comice, poate fi caracterizat ca un sandviș alb-negru. Aceeași linie de design este folosită de toate accesoriile care vor însoți consola, inclusiv de controller.

PlayStation 5, care a fost gândită să fie ținută vertical, va avea două versiuni. Prima va fi dotată cu unitate Blu-ray 4K, iar a doua, numită Digital Edition, va fi lipsită de unitatea optică. Cea din urmă va descărca jocurile de pe internet, va fi mai subțire și mai ieftină.

INTERVIU Marcel Vulpoi, despre premium în business CITEȘTE ȘI INTERVIU Marcel Vulpoi, despre premium în business

Sony va lansa și o serie întreagă de accesorii pentru PlayStation 5. Printre acestea se numără o cameră HD, un set de căști wireless și o telecomandă pentru conținutul multimedia - toate cu același design alb-negru.

Designul este doar parte a puzzle-ului, din care lipsesc încă informații tehnice. Se știe, până acum, că PlayStation 5 va avea un procesor AMD Zen 2 cu 8 nuclee, o placă video custom AMD RDNA 2, un SSD de 825GB cu viteze de 5.5GB/s și va oferi suport 8K cu o rată de reîmprospătare a imaginii de 120Hz.

Consola PlayStation 5 urmează să fie lansată pe piață undeva în prima jumătate a anului viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
sony
playstation 5
jocuri