VIDEO TypingDNA lansează o extensie pentru Chrome care confirmă identitatea pe baza stilului de scriere

VIDEO TypingDNA lansează o extensie pentru Chrome care confirmă identitatea pe baza stilului de scriere
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 mar 2018

TypingDNA, serviciul lui Raul Popa care promite să fie o alternativă la autentificarea în doi pași, are acum o extensie pentru browser-ul Google Chrome.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Extensia gratuită TypingDNA Authenticator folosește ceea ce dezvoltatorul numește biometria scrisului pentru a scuti utilizatorul de verificarea telefonului pentru confirmarea autentificării.

Autentificarea în doi pași este folosită de numeroase servicii ca un strat suplimentar de securitate. În momentul în care se înregistrează pe un site, utilizatorul trebuie să-și confirme identitatea prin introducerea unui cod unic cu valabilitate temporară primit pe telefon.

Uniunea Europeană ar putea introduce o nouă taxă de 3% pe veniturile companiilor din tehnologie CITEȘTE ȘI Uniunea Europeană ar putea introduce o nouă taxă de 3% pe veniturile companiilor din tehnologie

Extensia TypingDNA Authenticator verifică utilizatorul după stilul de scris care, spune dezvoltatorul, este unic pentru fiecare individ, redirecționând codurile de confirmare pe desktop și scutind astfel utilizatorul de necesitatea verificării telefonului.

TypingDNA Authenticator funcționează în prezent cu aplicații precum Gmail sau serviciile Amazon.

În identificarea unui utilizator, TypingDNA ia în calcul doi factori: timpul necesare atingerii unei taste și lungimea apăsării acesteia.

viewscnt
Afla mai multe despre
typingdna
chrome