Vodafone desființează mii de locuri de muncă

Vodafone desființează mii de locuri de muncă
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 16 mai 2023
Noul CEO al Vodafone Group, Margherita Della Valle, anunță un plan de relansare a creșterii gigantului din domeniul telecomunicațiilor, care include reducerea numărului de locuri de muncă și simplificarea structurii corporative.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Vodafone va reduce, în următorii trei ani, aproximativ 11.000 de posturi din cele 104.000 pe care le are, va lucra la redresarea activității sale din Germania și va începe o "revizuire strategică" a unității sale spaniole, a anunțat marți, într-o declarație, compania. Luna trecută, Bloomberg a relatat că Vodafone a atras cumpărători interesați de operațiunile sale din Spania. 
ULTIMA ORĂ ANPC amendează 11 bănci pentru practici comerciale înșelătoare cu privire la modul de calcul al ratelor CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ ANPC amendează 11 bănci pentru practici comerciale înșelătoare cu privire la modul de calcul al ratelor

Della Valle, un veteran al Vodafone cu 29 de ani de experiență, care a ocupat anterior funcția de director financiar și director general interimar înainte de a fi numită CEO permanent luna trecută, are ca misiune redresarea companiei, afectată de un preț al acțiunilor în scădere și dificultățile de consolidare a operațiunilor sale globale. CEO-ul a adăugat că va realoca resursele pentru a se concentra pe "serviciile de calitate pe care le așteaptă clienții noștri" și pentru a dezvolta unitatea Vodafone Business.

"Performanța noastră nu a fost suficient de bună. Pentru a obține rezultate consistente, Vodafone trebuie să se schimbe. Prioritățile mele sunt clienții, simplitatea și creșterea. Ne vom simplifica organizația, eliminând complexitatea pentru a ne recâștiga competitivitatea", a explicat Valle.
 
viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
concedieri
locuri de munca