Vodafone, Orange și Telekom se bat pe contractul de telefonie mobilă și internet al Secretariatului General al Guvernului

Vodafone, Orange și Telekom se bat pe contractul de telefonie mobilă și internet al Secretariatului General al Guvernului
scris 17 iun 2016

Vodafone Romania, Orange Romania și Telekom Mobile Romania Communication s-au înscris la licitația organizată de Secretariatul General al Guvernului (SGG) pentru servicii de telefonie mobilă (voce și date) și internet mobil, valoarea contractului fiind estimată la 2,08 milioane de lei, fără TVA, pentru o perioadă de doi ani și 8 luni.

SGG vrea să cumpere 125 de abonamente de telefonie mobilă (inclusiv acces la Internet), 32 de abonamente de transmisii de date prin modem și 3 abonamente internet mobil.

Instituția are în derulare și o licitație pentru servicii de telefonie fixă, unde au depus oferte Nextgen Communications și UPC Romania.

Contractul este estimat la aproape 885.000 lei, fără TVA, pentru o perioadă de doi ani și opt luni.

În cadrul ofertei Nextgen Communications, GTS Telecom este terț susținător, iar Telekom Romania Communications (fost Romtelecom) este subcontractant.

Contractul prevede cumpărarea a 266 de linii principale de telefonie fixă, două fluxuri ISDN, o linie închiriată și 22 de linii cu numerotație proprie.

În prezent, serviciile de telefonie fixă sunt furnizate de Telekom Romania Communications.

viewscnt
Afla mai multe despre
sgg
orange
vodafone
telefonie mobila
internet
oferte
licitatie