Vodafone renunță la vânzarea celui mai mare operator de telefonie mobilă din Egipt

Vodafone renunță la vânzarea celui mai mare operator de telefonie mobilă din Egipt
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2020

Vodafone a anunțat luni că a încheiat discuțiile privind vânzarea participației de 55% din acțiunile diviziei sale din Egipt către Saudi Telecom, pentru 2,40 miliarde de euro, după ce au fost ratate o serie de termene limită pentru finalizarea tranzacției, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Saudi Telecom - STC - cel mai mare operator de telecomunicații din Arabia Saudită - încheiase în ianuarie un acord preliminar cu firma britanică pentru cumpărarea participației la Vodafone Egipt, pentru a se extinde în cel mai populat stat din lumea arabă, scrie Agerpres.

INFOGRAFIC În contextul COVID-19, asigurările de garanții sunt pe val. Primele subscrise la 9 luni pe acest segment de piață s-au dublat. Pierderile asigurătorilor pe RCA au crescut și au scăzut pe CASCO CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC În contextul COVID-19, asigurările de garanții sunt pe val. Primele subscrise la 9 luni pe acest segment de piață s-au dublat. Pierderile asigurătorilor pe RCA au crescut și au scăzut pe CASCO

În septembrie, Vodafone a anunțat că negocierile continuă pentru finalizarea tranzacției în viitorul apropiat, chiar dacă expirase memorandumul de înțelegere inițial. STC a citat dificultăți provocate de pandemia de coronavirus (COVID-19) pentru a cere extinderea acordului inițial, prima dată în aprilie, apoi în iulie.

Cu 44 de milioane de abonați și o cotă de piață de 40%, Vodafone Egipt este cel mai mare operator de telefonie mobilă din acest stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone
telefonie mobila