Congresman: Nu există nicio îndoială că Rusia este în spatele atacului cibernetic împotriva Statelor Unite

Congresman: Nu există nicio îndoială că Rusia este în spatele atacului cibernetic împotriva Statelor Unite
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2020

Nu există nicio îndoială că Rusia se află în spatele atacului cibernetic de amploare care a avut loc recent împotriva Statelor Unite, a declarat duminică președintele comisiei pentru informații din Camera Reprezentanților, Adam Schiff, avertizând că efortul președintelui Donald Trump de a minimiza rolul Moscovei și a îndrepta atenția către China reprezintă un pericol pentru securitatea națională a SUA, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Pe baza a ceea ce am văzut, nu cred că există vreo îndoială că a fost Rusia”, a afirmat Schiff într-un interviu acordat MSNBC.

Inventivi, hotelierii români au găsit soluția pentru a avea clienți la masă în restaurant: mai întâi îi cazează cu sume modice pentru o jumătate de oră. În București vin și cei din cartiere fără apă caldă CITEȘTE ȘI Inventivi, hotelierii români au găsit soluția pentru a avea clienți la masă în restaurant: mai întâi îi cazează cu sume modice pentru o jumătate de oră. În București vin și cei din cartiere fără apă caldă

Acesta a adăugat că afirmația lui Trump este ”în mod egal distructiv, înșelător și vătămător...pentru securitatea națională”, scrie News.ro.

Președintele Trump a sugerat, sâmbătă, fără dovezi, că China și nu Rusia s-ar afla în spatele operațiunii de spionaj cibernetic din Statele Unite, încercând să minimizeze impactul atacului. În acest fel, Trump a contrazis afirmații făcute de secretarul de stat Mike Pompeo, care a spus, vineri, că este ”destul de clar” că în spatele atacului se află Rusia.

viewscnt
Afla mai multe despre
atac cibernetic
sua
rusia