We As Web continuă extinderea europeană

We As Web continuă extinderea europeană
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2023

We As Web, companie de dezvoltare software în regim outsourcing, a deschis noi birouri, în Marea Britanie și în Germania, iar planurile de expansiune continuă cu noi teritorii. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

“Ne continuăm expansiunea și accelerăm deschiderea de birouri, în cele mai importante teritorii din Europa și nu numai. Anul acesta deja am adăugat Londra și Berlin pe harta We As Web și ne uităm cu atentie, pentru noi birouri de vânzări, la Austria, Franța sau Olanda”, declară Claudiu Câmpean, Chief Sales Officer, We As Web.

Consiliul Concurenței declanșează investigații pe piața de distribuție a jocurilor video pentru console Playstation. Sony - suspectată că ar fi abuzat de poziția sa dominantă. Inspecții la sediile Sony din Europa CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței declanșează investigații pe piața de distribuție a jocurilor video pentru console Playstation. Sony - suspectată că ar fi abuzat de poziția sa dominantă. Inspecții la sediile Sony din Europa

În țară, compania este prezentă în Cluj-Napoca, București, Craiova, Brașov, Iași și Timișoara. Peste hotare, compania este prezentă cu birouri în Moldova și Albania.

We As Web furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie și SUA.

We as Web a încheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de Euro și un profit net de 2 milioane Euro. La finele lunii martie, echipa includea aproximativ 400 de angajați IT.

We As Web a fost fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, iar din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip team staff augmentation cat si outsourcing in dezvoltarea de software. 

viewscnt
Afla mai multe despre
software
we as web