Anthropic lansează o aplicație mobilă pentru chatbot-ul Claude

Anthropic lansează o aplicație mobilă pentru chatbot-ul Claude
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 2 mai 2024

Claude, care concurează cu ChatGPT și restul chatboților lansați în ultima perioadă, este acum disponibil și prin intermediul unei aplicații mobile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Târziu, în comparație cu unele dintre produsele concurente, Anthropic lansează o aplicație de iPhone pentru chatbot-ul Claude.

Aplicația este disponibilă gratuit tuturor utilizatorilor, inclusiv celor care nu plătesc abonamentul Pro. Aceasta poate fi folosită pentru a discuta și adresa întrebări chatbot-ului, inclusiv pentru a urca imagini care să fie analizate.

Safari va avea funcții de AI CITEȘTE ȘI Safari va avea funcții de AI

Compania promite că va lansa, în curând, și o versiune de Android a aplicației pentru Claude.

Cu aceeași ocazie, Anthropic lansează și un nou abonament plătit. Acesta se numește Teams și, pentru 30 de dolari pe lună, oferă funcții avansate pentru un grup de până la cinci persoane.

Abonații Teams vor avea acces la toate funcțiile disponibile în abonamentul Pro, inclusiv mai multe opțiuni administrative pentru controlul datelor.

Abonamentul Pro va fi disponibil în paralel și va costa, în continuare, 20 de dolari pe lună. Acesta, însă, este disponibil doar pentru utilizatori individuali.

Compania care dezvoltă Claude, Anthropic, a primit, în septembrie 2023, o investiție de 4 miliarde de dolari de la Amazon.

viewscnt
Afla mai multe despre
anthropic
chatbot
claude