WhatsApp dublează numărul maxim de persoane care pot participa la o conferință video

WhatsApp dublează numărul maxim de persoane care pot participa la o conferință video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 27 apr 2020

La comunicările video realizate cu WhatsApp pot participa de două ori mai multe persoane decât până acum, aplicația deținută de Facebook având față de concurență și avantajul securității.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Forțată de pandemie și izolarea socială, care a crescut semnificativ numărul de utilizatori ai soluțiilor digitale de comunicații și a adus în fața aplicațiilor de comunicare o oportunitate nesperată, Facebook a extins capacitatea pentru video a soluțiilor sale.

În afară de lansarea Messenger Rooms de la finalul săptămânii trecute, Facebook a lucrat pe partea video și la WhatsApp, aplicație care se bucură de peste 2 miliarde de utilizatori.

Aplicația de e-mail preinstalată pe milioane de terminale iPhone și iPad, vulnerabilă de aproape opt ani CITEȘTE ȘI Aplicația de e-mail preinstalată pe milioane de terminale iPhone și iPad, vulnerabilă de aproape opt ani

Astfel, numărul maxim de utilizatori care pot participa la o conferință video cu  WhatsApp a crescut de la 4 la 8 persoane.

Deși este departe de cele 500 de persoane care pot comunica video cu Zoom, 8 participanți la o conferință video este o limită suficientă pentru majoritatea utilizatorilor.

În plus față de Zoom și alte aplicații, conferințele video realizate cu WhatsApp sunt criptate end-to-end la fel ca și comunicarea în scris.

Gradul de folosire al WhatsApp a crescut semnificativ pe durata izolării sociale. În unele săptămâni de luna trecută, conform estimărilor Kantar, acesta a fost și cu 40% mai mare decât în mod normal.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
video