Facebook lansează noul Messenger Rooms, pentru a contracara Zoom. Un serviciu de comunicare video la care pot participa până la 50 de persoane

Facebook lansează noul Messenger Rooms, pentru a contracara Zoom. Un serviciu de comunicare video la care pot participa până la 50 de persoane
scris 24 apr 2020

Facebook introduce noul Messenger Rooms, ce poate găzdui grupuri de persoane în cadrul conversațiilor video, la care pot participa inclusiv utilizatori care nu au cont pe această rețea.

Rețeaua socială lansează noul serviciu începând de astăzi, alături de o serie de funcții extinse, centrate pe videoconferințe în direct, pe Facebook, Instagram și WhatsApp, într-o aparentă încercare de a prelua din popularitatea bruscă a Zoom, transmite Agerpres.

Grupul Vodafone lansează în România o companie care va închiria turnuri de antene - Vodafone Towers CITEȘTE ȘI Grupul Vodafone lansează în România o companie care va închiria turnuri de antene - Vodafone Towers

Deși persoana care configurează conversația trebuie să dețină un cont activ de Facebook, ceilalți participanți o pot face chiar dacă nu au cont pe această rețea, pe mobil sau pe computer tip desktop.

Messenger Rooms va putea găzdui în curând până la 50 de persoane, fără limită de timp, confidențialitatea și siguranța fiind o prioritate, a transmis compania, conform sursei citate.

Serviciul va oferi, de asemenea, fundaluri imersive la 360 de grade, având la bază inteligența artificială, precum o plajă sau un apartament de lux pe apă.

Utilizatorii pot începe și partaja camere pe Facebook prin News Feed (Noutăți), grupuri și evenimente, iar în viitor va exista opțiunea de a crea camere de pe Instagram Direct, WhatsApp, precum și din dispozitivul de chat video Portal al Facebook.

Messenger Rooms va putea fi folosit de săptămâna aceasta într-un număr limitat de țări, urmând ca disponibilitatea să fie extinsă în viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
facebook
messenger rooms