WhatsApp lansează o versiune îmbunătățită a aplicației de Windows

WhatsApp lansează o versiune îmbunătățită a aplicației de Windows
scris 23 mar 2023

Cea mai nouă versiune a aplicației WhatsApp pentru Windows aduce optimizări de performanță și îmbunătățiri pentru apelurile audio și video de grup.

Mark Zuckerberg însuși și-a făcut timp pentru a anunța pe Instagram cea mai nouă versiune a aplicației WhatsApp pentru Windows, care câteva îmbunătățiri notabile.

În primul rând, aplicația va rula mai rapid, grație celor mai noi optimizări de cod făcute de inginerii companiei, iar asta se va vedea inclusiv la deschiderea aplicației.

Meta, acuzată că a facilitat traficul de persoane prin intermediul Facebook și Instagram CITEȘTE ȘI Meta, acuzată că a facilitat traficul de persoane prin intermediul Facebook și Instagram

În al doilea rând, limitele pentru apelurile audio și video de grup al aplicației de Windows sunt aduse la același nivel cu cele din aplicațiile mobile ale serviciului deținut de Meta.

Astfel, la un apel audio pot participa până la 32 de persoane, în vreme ce numărul maxim al participanților la un apel video este acum de 8 persoane. Ambele forme de comunicare folosesc criptarea end-to-end.

De asemenea, aplicația de Windows suportă tehnologia de sincronizare multi-device a companiei, ceea ce înseamnă că poate funcționa autonom, inclusiv când telefonul utilizatorului nu are conexiune sau este închis.

Cei de la WhatsApp s-au concentrat în ultima vreme pe optimizarea aplicațiilor pentru dispozitivele cu ecrane mari. Dincolo de versiunea de Windows, recent a fost lansată o nouă versiune de Mac optimizată pentru sistemele cu procesoare Apple și, în același timp, este testată o versiune optimizată pentru tabletele cu Android.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
windows
video
audio