Microsoft a lansat un generator de imagini bazat pe AI

Microsoft a lansat un generator de imagini bazat pe AI
scris 22 mar 2023

Cursa instrumentelor de AI declanșată de Microsoft după succesul înregistrat de ChatGPT continuă, compania introducând acum un alt produs, care poate genera imagini pe baza unor descrieri textuale.

Microsoft a prezentat Bing Image Creator, o soluție text-to-image care integrează generatorul de imagini DALL-E, creat de Open AI, aceeași companie care a dezvoltat și ChatGPT și care se bucură de investiții importante din partea Microsoft.

Disponibil în stadiu de preview la această adresă, instrumentul permite utilizatorilor să introducă o descriere și să aștepte apoi câteva minute, până când AI-ul le va prezenta patru creații.

Adobe a prezentat o serie de instrumente bazate pe AI CITEȘTE ȘI Adobe a prezentat o serie de instrumente bazate pe AI

Imaginile generate astfel vor rămâne disponibile în cadrul contului, dacă utilizatorul este logat în contul Microsoft, putând fi, de asemenea, descărcate și partajate.

Pagina principală a site-ului include și numeroase exemple de imagini deja create de AI, pentru a oferi utilizatorului sugestii și, totodată, pentru a arăta de ce este capabilă inteligența artificială a companiei.

Bing Image Creator poate fi accesat atât în pagina dedicată din cadrul motorului de căutare Bing, cât și din noua bară laterală a browser-ului Edge, acolo unde și-a făcut recent loc și chatbot-ul companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
microsoft
imagini
ai
bing