WhatsApp limitează din nou numărul destinatarilor unui mesaj

WhatsApp limitează din nou numărul destinatarilor unui mesaj
scris 21 ian 2019

Argumentând printr-un efort de limitare a răspândirii informațiilor false, WhatsApp a decis să limiteze numărul de grupuri la care un mesaj poate fi redirecționat.

Astfel, compania deținută de Facebook Inc a limitat la 5 numărul de utilizatori cărora le poate fi distribuit un mesaj pentru a preveni răspândirea dezinformărilor prin intermediul său.

''Începând de astăzi, impunem o limită de cinci mesaje, valabilă în întreaga lume'', a anunțat Victoria Grand, vicepreședintele pentru politici și comunicare din cadrul WhatsApp.

Apple a rescos la vânzare un smartphone lansat în urmă cu trei ani pentru utilizatorii cărora nu le plac ecranele prea mari CITEȘTE ȘI Apple a rescos la vânzare un smartphone lansat în urmă cu trei ani pentru utilizatorii cărora nu le plac ecranele prea mari

În vara anului trecut, WhatsApp a decis să limiteze la cel mult 20 numărul de grupuri la care un mesaj poate fi redirecționat.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
whatsapp
mesaje