WhatsApp lucrează la un mod picture-in-picture pentru apelurile video pe iPhone

WhatsApp lucrează la un mod picture-in-picture pentru apelurile video pe iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 15 dec 2022

Un mod picture-in-picture pentru apelurile video realizate cu WhatsApp ar permite utilizatorilor să folosească și alte aplicații pe iPhone în timp ce comunică video cu alte persoane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

WhatsApp a început să testeze un mod picture-in-picture pentru iPhone, care va permite micșorarea într-un chenar a imaginii din timpul apelurilor video realizate cu populara aplicație.

Asta, în consecință, va deschide drumul folosirii telefonului și a celorlalte aplicații instalate în timpul convorbirilor video, din moment ce nu mai este ocupat întregul ecran.

WhatsApp ar putea șterge automat mesajele scrise după ce sunt citite CITEȘTE ȘI WhatsApp ar putea șterge automat mesajele scrise după ce sunt citite

Deși oferă această facilitate pe Android de mai multă vreme, WhatsApp a ignorat până acum suportul picture-in-picture introdus de Apple în urmă cu doi ani, când a fost lansat iOS 14.

Funcționalitatea picture-in-picture  este testată în prezent și urmează a fi lansată cândva anul viitor.

Totodată, WhatsApp lucrează și la extinderea opțiunii View Once. Pe lângă imagini și filmări, aceasta va putea șterge automat și mesajele scrise după ce sunt citite de către destinatar.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
picture-in-picture
video
iphone