WhatsApp va transfera în mod automat conținutul multimedia la calitate HD

WhatsApp va transfera în mod automat conținutul multimedia la calitate HD
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 28 mar 2024

Cea mai populară aplicație de comunicare continuă să faci pași mici pentru a ajunge la nivelul de funcționalitate oferit de concurență de mulți ani, devenind acum capabilă să trimită imagini și filmări HD în mod automat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

WhatsApp introducea opțiunea trimiterii la calitate HD a conținutului multimedia în luna august a anului trecut. De atunci, utilizatorii au fost nevoiți să selecteze această opțiune pentru fiecare fișier trimis în parte.

Acum, suportul pentru formatul HD este îmbunătățit, iar opțiunea este mutată la nivelul întregii aplicații. Utilizatorii vor putea intra la Settings - Storage and Data - Media upload quality și de aici vor putea alege cum vor să trimită pe viitor toate fișierele multimedia - la vechiul nivel de compresie sau la calitate HD.

Apple a anunțat când are loc Conferința anuală pentru dezvoltatori CITEȘTE ȘI Apple a anunțat când are loc Conferința anuală pentru dezvoltatori

Odată aleasă una dintre cele două opțiuni, aceasta va fi folosită pentru toate fișierele trimise pe viitor și va scuti utilizatorul să facă această alegere pentru fiecare fișier în parte.

Această opțiune a fost implementată în versiune beta a aplicației WhatsApp de Android și ar trebui să fie lansată oficial în perioada următoare.

Faptul că WhatsApp lansează abia în 2024 o astfel de opțiune, arată cât de mult a fost rămasă în urmă pe parte de funcționalitate aplicația care este folosită de peste două miliarde de utilizatori din toată lumea.

WhatsApp va transfera în mod automat conținutul multimedia la calitate HD

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
multimedia
hd