X (Twitter) va avea funcții de comunicare video

X (Twitter) va avea funcții de comunicare video
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 aug 2023

Apelurile video pe baza numelui de utilizator sunt primul pas pe care Elon Musk îl face în direcția dezvoltării așa-numitei super aplicații X.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

X (fostă Twitter) va avea în curând funcție de apelare video între utilizatorii platformei, anunță noul CEO al companiei, Linda Yaccarino, într-un interviu pentru CNBC.

Aceasta nu oferă detalii despre modul în care va funcționa viitoarea facilitate, ci spune doar că utilizatorii nu vor avea să facă schimb de numere de telefon pentru a comunica audio.

Aplicația mobilă de Gmail lansează o funcție de traducere CITEȘTE ȘI Aplicația mobilă de Gmail lansează o funcție de traducere

Asta pare să sugereze că numele de utilizator va fi folosit pentru realizarea conexiunilor și identificarea apelantului, ca alternativă la numărul de telefon, ceea ce ar putea reprezenta un plus pe partea de intimitate.

Nu se știe în acest moment nici exact când va fi lansată viitoarea comunicare video, ci doar că lansarea va avea loc „în curând”.

Va fi interesat de văzut dacă și în ce mod va Elon Musk va folosi această facilitate pentru a atrage abonați sau dacă doar anumite facilități video suplimentare vor fi disponibile conturilor verificate.

Cert este că apelurile video vor reprezenta una din primele cărămizi pe care controversatul antreprenor o pune la baza construirii „super aplicației” X, pe care acesta o vede ca un amalgam de funcționalității, inclusiv financiare.

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
linda yaccarino
x
twitter
apeluri video