YouTube și magazinul Google Play suspendă toate serviciile bazate pe plăți din Rusia

YouTube și magazinul Google Play suspendă toate serviciile bazate pe plăți din Rusia
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mar 2022

YouTube și magazinul Google Play suspendă toate serviciile bazate pe plăți din Rusia, inclusiv abonamentele, deoarece sancțiunile occidentale încep să provoace dificultăți bancare în această țară, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google va întrerupe, de asemenea, reclamele pentru agenții de publicitate cu sediul în Rusia la nivelul proprietăților și rețelelor sale la nivel global, a spus compania.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

Aceasta se adaugă recentei suspendări de către Google a reclamelor în Rusia, scrie News.ro.

Google și YouTube au încetat anterior să vândă publicitate online în Rusia, după măsurile similare luate de Twitter și Snap, după invazia Moscovei în Ucraina.

„În continuare, extindem această pauză la toate funcțiile noastre de monetizare, inclusiv YouTube Premium, Membrii canalului, Super Chat și Produse, pentru spectatorii din Rusia”, a spus YouTube într-un comunicat de joi.

Canalele YouTube din Rusia vor putea în continuare să genereze venituri de la spectatorii din afara Rusiei, care includ Super Chat și vânzările de produse. Aplicațiile gratuite de pe Google Play rămân disponibile și în Rusia, potrivit unui site de asistență al companiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
google play
rusia