Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): un laptop care te cucerește prin versatilitate

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): un laptop care te cucerește prin versatilitate
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 16 dec 2022

ASUS a redefinit modul în care vom folosi laptopurile pe viitor cu incredibilul Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), primul model cu ecran tactil de 17.3 inch care poate fi împăturit rapid într-un laptop cu o carcasă compactă de doar 12.4 inch, o arie mai mică decât o coală de hârtie A4, facilitând transportarea acestuia și oferind, în același timp, experiența de utilizare pe care o asociem cu un laptop cu ecran de diagonală semnificativ mai mare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ASUS rămâne fidel tradiției de a inova fără limite cu laptopul  Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un produs practic, foarte original, dar și extrem de ingenios, datorită ecranului de 17.3 inch cu rezoluție 2560 x 1980 pixeli și raport de aspect înalt 4:3 care poate fi îndoit la mijloc la diverse unghiuri intermediare, formând două ecrane diferite cu aspect 3:2 și rezoluție 1920 x 1280 pixeli, perfect alăturate, fără rame vizibile în câmpul tău vizual.

Revoluția ecranelor flexibile a început

Noua tehnologie de ecrane pliabile aduce o serie de avantaje originale care oferă un nivel de versatilitate remarcabil, prin adăugarea mai multor moduri de utilizare noi, pe lângă cele facilitate de prezența tastaturii detașabile ASUS ErgoSense Bluetooth, un model care oferă un feedback tactil superb prin tastele de dimensiune completă și cursă de 1.4mm.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): un laptop care te cucerește prin versatilitate

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este tipul de laptop care se adaptează rapid în orice situație, permițând tranziția rapidă între mai multe moduri de lucru, în funcție de necesitățile de moment ale utilizatorului. Printre aceste moduri se găsesc formatul de laptop cu tastatură virtuală sau fizică, desktop, tabletă, eReader digital sau cu ecranul deschis la 180 de grade pentru vizualizări multimedia sau fluxuri de lucru complexe. Posibilitățile reale sunt limitate doar de imaginație și de spațiul pe care îl ai la dispoziție. La tranziția între două moduri de lucru, aplicațiile se reconfigurează automat pe ecran cu ajutorul software-ului ScreenXpert.

ASUS nu s-a rezumat la utilizarea unui banal ecran pliabil, ci a proiectat un excelent panou cu margini incredibil de subțiri NanoEdge ce oferă un raport ecran-corp excelent de 87%. Nu doar atât, dar acest panou integrează tehnologia OLED (Organic Light Emitting Diode), și implicit, toate avantajele cu care ne-au obișnuit deja de câteva generații ecranele ASUS OLED. Nu lipsește, bineînțeles, rezoluția ridicată 2.5K capabilă să redea cele mai fie detalii, culorile vii facilitate de gama dinamică extinsă HDR, calibrarea individuală PANTONE care garantează acuratețea acestora în mediile de lucru profesionale, dar și experiența cinematică oferită de standardul Dolby Vision. La toate acestea se adaugă protejarea sănătății ochilor și a somnului prin emisii mult scăzute de radiație luminoasă dăunătoare în spectrul albastru, cu până la 70% mai reduse.

De la primul contact cu ecranul, vei fi învăluit de cele 1.07 miliarde de culori care pot fi redate la un contrast senzațional care atinge valoarea de 1.000.000:1, la o luminozitate maximă de 500 niți și extrem de fluent, fără întreruperi, datorită timpului de răspuns rapid care măsoară doar 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): noul standard pentru laptopurile premium

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este, în același timp, și un produs deosebit de elegant care redefinește semnificația cuvântului premium, pentru că utilizează materiale de calitate în construcția șasiului și a accesoriilor sale. Prima interacțiune va fi una memorabilă pentru că vei fi întâmpinat de noua monogramă ASUS, întipărită subtil în suprafața sticlei de nuanță albastru închis.

Șasiul este unul compact, măsurând 0.87 cm grosime când ecranul este complet deschis, și este, totodată, foarte rezistent, datorită construcției din aliaj de magneziu finisat în nuanța Tech Black, îmbrăcat parțial de suportul ergonomic din piele artificială de culoare verde închis. Balamaua care controlează închiderea și deschiderea ecranului OLED pliabil a fost supusă celor mai stringente teste, fiind, astfel, garantată pentru 30.000 de cicluri complete de deschidere, ca tu să te poți bucura în liniște de mulți ani de utilizare.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): un laptop care te cucerește prin versatilitate

Imposibil până recent, suprafața de lucru cu care ne-am obișnuit de la un laptop voluminos de 17 inch este astăzi disponibilă într-un format extrem de portabil care cântărește doar 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg împreună cu tastatura inclusă ErgoSense. Când stă închis, Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este mai mic decât o coală de hârtie A4, deci poate fi transportat cu ușurință în eleganta husă inclusă în pachet.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu compromite performanță de dragul designului, motiv pentru care este un model ce dispune de cele mai rapide componente care sprijină utilizatorii în mișcare pentru finalizarea celor mai pretențioase fluxuri de lucru: procesoare Intel din generația a 12-a, până la un puternic model Core i7, ajutat de un cip grafic integrat Iris Xe. Transferurile rapide de date sunt asigurate de două porturi Thunderbolt 4 capabile de viteze amețitoare de 40 Gbps și de conectivitatea wireless la viteze WiFi 6E. Bateria încăpătoare de 75 Wh care se încarcă prin USB-C este capabilă să alimenteze acest ansamblu timp de 9.5 ore de utilizare neîntreruptă.

viewscnt
Afla mai multe despre
laptop
asus