Zoom suspendă vânzările directe către clienții din China

Zoom suspendă vânzările directe către clienții din China
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 aug 2020

Zoom Video Communications va trece către un model bazat doar pe parteneri în China continentală, din 23 august, suspendând vânzările directe către toți clienții din regiune, au anunțat luni reprezentanții aplicației de videoconferințe online, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clienții Zoom din China au primit luni un email în care sunt informați în legătură cu aceste modificări și li se comunică că firma le va oferi utilizatorilor "un sprijin mai bun pe plan local", scrie Agerpres.

În email-ul văzut de Reuters, Zoom îi prezintă pe partenerii care pot oferi serviciile sale comerciale clienților din China: Bizconf Communications, Suiri Zhumu Video Conference și Systec Umeet.

iPhone-urile s-ar putea transforma în terminale pentru plăți directe CITEȘTE ȘI iPhone-urile s-ar putea transforma în terminale pentru plăți directe

Zoom se distanțează de operațiunile din China, care sunt analizate de activiștii pentru drepturile omului și cei care susțin dreptul la viața privată.

În mai, compania anunțase că va suspenda înscrierile gratuite pentru utilizatorii din China dar în iunie Zoom a fost intens criticată pentru că a închis contul unui grup de activiști chinezi din SUA care participau la un eveniment online pentru a comemora masacrul din Piața Tiananmen.

Într-o postare pe blog post, Zoom a confirmat că a închis contul temporar, la solicitarea Guvernului de la Beijing, apoi l-a refăcut.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
zoom
videoconferinta