Iulian Dascălu a început construcția a 100 de magazine în complexul Openville din Timișoara

Iulian Dascălu a început construcția a 100 de magazine în complexul Openville din Timișoara
scris 17 ian 2018

Compania Iulius, controlată de omul de afaceri Iulian Dascălu, a început în luna decembrie construcția zonei de retail în ansamblul Openville din Timișoara, pentru început urmând a fi ridicate 100 de magazine.

În perioada următoare vor fi începute și lucrările de construcție la cel de-al patrulea imobil având ca destinație spații de birouri, precum și la parcarea subterană și pasajul auto subteran. 

Prima etapă de dezvoltare a ansamblului, care integrează actualul Iulius Mall Timișoara, va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an și va include 47.000 metri pătrați adiționali de retail, 100.000 metri pătrați de birouri clasa A, un parc, un pasaj subteran destinat traficului auto și peste 1.500 de noi locuri de parcare.

Al patrulea an de creștere al pieței auto în UE, în 2017. România, pe locul 17, după Ungaria, în timp ce Dacia a depășit mărci consacrate CITEȘTE ȘI Al patrulea an de creștere al pieței auto în UE, în 2017. România, pe locul 17, după Ungaria, în timp ce Dacia a depășit mărci consacrate

Zonele de retail suplimentare vor fi amenajate atât într-o extensie a Iulius Mall Timișoara, cât și la parterul clădirilor de birouri și în zona parcului

Până în prezent, în ansamblul Openville au fost finalizați 31.000 metri pătrați de spații de birouri, n clădirile UBC 1 și UBC 2, iar alți 19.000 metri pătrați se află în construcție și vor fi livrați anul acesta, în clădirea UBC 3.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile Iulius și Atterbury Europe, investiție estimată la peste 220 milioane de euro.

Prima etapă de dezvoltare, care va fi inaugurată în ultimul trimestru al anului include: 100.000 metri pătrați de birouri, 47.000 metri pătrați suplimentari de retail, un parc, un pasaj auto subteran și peste 1.500 de noi locuri de parcare, amenajate într-o parcare supraetajată și una subterană.

viewscnt
Afla mai multe despre
iulius
iulian dascalu
openville