Jaak Mikkel, General Manager Coca-Cola HBC Romania, este noul Președinte al AmCham România

Jaak Mikkel, General Manager Coca-Cola HBC Romania, este noul Președinte al AmCham România
scris 23 mar 2017

Jaak Mikkel, General Manager Coca-Cola HBC Romania, este noul Președinte al AmCham România pentru următorul an.

Din Comitetul Executiv fac parte Vice-Președinții Anda Todor, Managing Partner Dentons și Radu Florescu, CEO Centrade Cheil și Madeline Alexander, Audit Partner & EU Account Leader, Deloitte în calitate de Trezorier.

Din Consiliul Director fac parte în calitate de membri: Elisabeta Moraru- Country Business Development Manager, Google, Gabriela Matei - General Manager, Microsoft Romania, Daniela Nemoianu - Senior Partner, Nemoianu Consulting, Tax&Law, Ionuț Sas- Tax Partner, PwC Romania, Cătălin Velescu, Business Services Operations Leader CEE – MEA, 3M Romania, Bogdan Ion, Country Managing Partner - EY Romania și James Daniel Stewart- Vice President, Raiffeisen Bank.

Arpad Paszkany preia sub control total, cu 500.000 de euro, dezvoltatorul imobiliar Uniall CITEȘTE ȘI Arpad Paszkany preia sub control total, cu 500.000 de euro, dezvoltatorul imobiliar Uniall

Camera de Comerț Americană în România (AmCham România) este cea mai reprezentativă  asociație profesională de afaceri, înființată în anul 1993 de un grup de companii americane, dar care reunește în prezent peste 400 de companii americane, internaționale și locale. Acestea au cumulat investiții totale de peste 20 miliarde dolari, generând în jur de 250.000 de locuri de muncă

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
jaak mikkel
amcham romania