Kadra, compania specializată în soluții de automatizare și management al accesului, a atins o cifră de afaceri de 10,2 milioane euro

Kadra, compania specializată în soluții de automatizare și management al accesului, a atins o cifră de afaceri de 10,2 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2023

Kadra, furnizor de soluții integrate de automatizare și management al accesului din România, a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 10,2 milioane euro, cu 27% mai mare comparativ cu anul precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Rezultatele financiare preliminare raportate de compania românească marchează o revenire la ritmul de creștere anterior pandemiei, aceasta într-un context puternic marcat de creșterea prețurilor materialelor de bază din construcții (fenomen manifestat la nivel global), precum și de aprecierea costurilor operaționale.

Dinamo a fost vândut. Investitori surpriză CITEȘTE ȘI Dinamo a fost vândut. Investitori surpriză

„Anul trecut am investit în crearea de noi locuri de muncă, adaptate nevoilor pieței și ritmului susținut de dezvoltare în care am reintrat, precum și în training-uri pe teme diverse”, explică Octavian Fanea, CEO-ul companiei. „În acest moment, echipa noastră numără 92 de persoane, dintre care 23 sunt femei, un număr important ținând cont că vorbim despre un domeniu tehnic”, mai spune CEO-ul.

Segmentul ușilor automate, în special categoria ușilor rotative manuale și automate, a înregistrat o creștere a cererii cu aproape 50%. Ușile automate cu funcționalități speciale – cu izolare termică crescută, Thermcord sau cu sistem de evacuare în cazuri de urgență – au fost alte soluții de acces aflate în topul preferințelor clienților în 2022. 

Nevoia de sisteme de management automat al parcărilor din zonele urbane, dar și din stațiunile turistice a condus la o creștere cu 20% a acestui segment din portofoliul companiei. 

Dezvoltarea echipei tehnice și a segmentului de service și mentenanță constituie unul dintre obiectivele pentru 2023, în condițiile unei maturizări a pieței și a creșterii valorilor contractelor de mentenanță cu 30%.

„Ne propunem o creștere cu 30% a businessului anul acesta și sperăm într-o așezare a pieței după o perioadă dificilă”, mai spune Octavian Fanea.

Fondată în 1993, compania este deținută de Radu Opriș, Andreea Strugaru și Monica Sagmar.

viewscnt
Afla mai multe despre
kadra
sistem parcare