Maltezii de la Zacaria construiesc un parc industrial în Craiova

Maltezii de la Zacaria construiesc un parc industrial în Craiova
scris 22 sep 2017

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria Group, controlat de un grup maltez, a anunțat că dezvoltă un parc de afaceri în Craiova, primii 10.000 metri pătrați urmând a fi predați până la sfârșitul anului.

Southern Industrial Park va avea o suprafață totală de 43.000 metri pătrați de spații industriale de clasa A, complet echipate pentru activități de depozitare, logistică, cross-docking sau producție.

Prima fază de dezvoltare are termen de finalizare începutul anului viitor și este reprezentată de construcția unei hale cu o suprafață totală de 33.000 metri pătrați.

Mecaplast, rebranduit Novares, printre cei mai mari producători de piese auto din lume, deschide fabrica din România. Investiția, de 10 milioane euro, anunțată de Profit.ro din februarie. Compania angajează CITEȘTE ȘI Mecaplast, rebranduit Novares, printre cei mai mari producători de piese auto din lume, deschide fabrica din România. Investiția, de 10 milioane euro, anunțată de Profit.ro din februarie. Compania angajează

“Southern Industrial Park reprezintă una dintre cele mai importante investiții pentru Zacaria, iar decizia de dezvolta acest parc a venit în urma cerințelor clienților. În cei 43.000 metri pătrați de spații industriale moderne, clienții noștri vor beneficia de unități amenajate la cheie și personalizate după cerințele proprii, la cele mai înalte standarde de calitate, dar menținând valoarea chiriei la cote accesibile. Spațiile vor fi compartimentate la cerere, în unități de minim 500 metri pătrați. Primii clienți și-au rezervat, deja, spații în noua hală”, a declarat Emilia Țepeș, director național de vânzări. 

Southern Industrial Park a fost achiziționat în 2015 și ocupă o suprafață totală de 100.000 metri pătrați. 

Zacaria, parte a grupului internațional Alf Mizzi & Sons, fondat în Malta în urmă cu mai bine de 100 de ani, oferă spații industriale la cheie din 2009. Portofoliul companiei cuprinde 300.000 metri pătrați de suprafațe pentru închiriere, atât industriale cât și birouri, în șase orașe din România: Sibiu, Oradea, Alba Iulia, Cisnădie, Craiova și Arad.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
zacaria group
parc industrial
craiova