BBC Entertainment se închide în Europa Centrală și de Est începând cu 1 ianuarie 2016

BBC Entertainment se închide în Europa Centrală și de Est începând cu 1 ianuarie 2016
scris 7 oct 2015

Televiziunea BBC Entertainment România se va închide din prima zi a anului viitor, ca urmare a restrângerii operațiunilor în toată Europa Centrală și de Est. BBC va fi prezent în zonă, inclusiv în România, cu alte canale tematice, precum BBC First, BBC Earth și BBC Brit, și va emite în continuare în Emiratele Arabe Unite, Turcia, Israel și Europa de Vest.

"BBC Worldwide a dezvăluit în 2013 o nouă strategie globală concentrată pe trei zone de interes în care compania este recunoscută pentru conținutul de înaltă calitate: premium drama, factual și factual entertainment. Acest lucru a dus la lansarea unor branduri globale noi – BBC First, BBC Earth și BBC Brit – care să se alăture BBC World News.

Dorim să mulțumim publicului BBC Entertaiment pentru că ne-a fost alături, dar pe măsură ce noile canale BBC se dezvoltă și în anumite zone înțelegerile de difuzare se apropie de sfârșit, atenția BBC Worldwide se îndreaptă acum către noile branduri: BBC First, BBC Earth și BBC Brit. Europa Centrală și de Est rămâne o prioritate pentru BBC Worldwide. Continuăm să investim în prezența noastră în această regiune și am lansat recent brand-ul factual premium BBC Earth în România, Ungaria și Slovenia. BBCWorldwide are parteneriate puternice cu emițătorii locali free to air, rețelele Pay TV și platformele digitale din regiune. Multe din programele BBC vor putea fi urmărite în continuare în Europa Centrală și de Est prin acești furnizori de date", se arată în comunicatul postat pe pagina de internet a televiziunii.

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). În 2014-2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline, vânzări de 1.001,8 milioane și a returnat un număr-record de 226,5 milioane de lire sterline către BBC.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
bbc entertainment
televiziune
bbc worldwide