RCS&RDS lansează încă un canal de sport

RCS&RDS lansează încă un canal de sport
scris 28 sep 2015

Consorțiul RCS&RDS va lansa din 1 octombrie al patrulea canal de sport. Noua televiziune se va numi Digi Sport 4.

Cel mai mare operator de cablu din România, după numărul de abonați, deține alte trei canale de sport: Digi Sport 1, 2 și 3. Primul canal cu profil sportiv al companiei a fost lansat pe 23 iulie 2009, în acest moment toate cele trei posturi emițând în format HD.

Printre evenimentele sportive transmise de canalele Digi Sport se află Liga 1, Serie A (campionatul de fotbal din Italia), Primera Division (campionatul de fotbal din Spania), Cupa României, Cupa Ligii României, turnee de tenis ATP și WTA, campionatele naționale de handbal, baschet și volei (masculin și feminin), dar și competiții auto și moto.

Niciun cotidian din România nu mai vinde peste 100.000 de exemplare pe zi CITEȘTE ȘI Niciun cotidian din România nu mai vinde peste 100.000 de exemplare pe zi

Operatorul RCS&RDS și-a dezvoltat o rețea de televiziuni proprii, compania având în portofiul televiziunea de știri Digi 24 HD, televiziunea de filme Digi Film, televiziunile de filme documentare Digi Animal World, Digi Life și Digi World, dar și posturile de muzică UTV, Music Channel și H!T Music Channel.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rcs rds
digi sport 4