Disney+ a anunțat data lansării în România. Care este prețul unui abonament

Disney+ a anunțat data lansării în România. Care este prețul unui abonament
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mar 2022

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a anunțat datele de lansare în 42 țări și 11 teritorii pentru această vară. Serviciul de streaming se va lansa în România pe 14 iunie. Prețul abonamentului lunar va fi de 29,99 de lei, iar al abonamentului anual de 299,90 de lei în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Oferind conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star, Disney+ găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite povești din întreaga lume, scrie News.ro.

YouTube a început să difuzeze seriale CITEȘTE ȘI YouTube a început să difuzeze seriale

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution.

viewscnt
Afla mai multe despre
disney+
abonament