Euro 2024: Program special la Prima TV, Prima Sport și Prima News dedicat meciului România-Israel din 9 septembrie, de la 21:45

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 sep 2023

Meciurile care ne pot duce la Euro 2024 se văd la Prima TV. Susținem Naționala lui Edi Iordănescu iar în ziua meciului, pe 9 septembrie, televiziunile din Grupul Clever vor acorda spații ample partidei. Cu mic, cu mare, strigăm într-un singur glas “Hai, România! Fii PRIMA!”

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe Arena Națională, pe 9 septembrie, de la 21.45, tricolori își joacă șansa de calificare la Euro 2024 și milioane de români le vor face galerie în fața micului ecran. În ziua premergătoare meciului, Prima TV, Prima News și Prima Sport difuzează interviuri și reportaje din cantonamentul Naționalei. Prima Sport 1 va transmite live, la ora 12.30, conferința de presă a Naționalei, iar în Jurnalele FOCUS telespectatorii vor urmări antrenamentul oficial al tricolorilor. Tot la Prima Sport 1, pe 8 septembrie, de la 21.00, jurnaliștii de sport, alături de invitați din lumea fotbalului, comentează ultimele știri din Lotul Naționalei.

Disney+ scumpește abonamentul și în România, dar vine cu o ofertă mai bună decât Netflix CITEȘTE ȘI Disney+ scumpește abonamentul și în România, dar vine cu o ofertă mai bună decât Netflix

În ziua meciului, pe 9 septembrie, pe Prima News, într-o ediție specială, fanii echipei României vor urmări o serie de interviuri exclusive și noutăți din lotul tricolorilor. De la 18.00, pe Prima TV, în jurnalul Focus, reporterii iau pulsul jucătorilor și al tribunelor, într-o serie de corespondențe speciale. Iar de pe Arena Națională, Costi Mocanu și Emil Grădinescu, comentatorii partidei, vor intra în direct, înaintea fluierului de start al partidei.

De la 21.00, la Prima TV începe Studio UEFA. Alex Rădulescu, alături de internaționalii Florin Răducioiu și Viorel Moldovan, discută despre primul unsprezece trimis în teren de antrenorul Edi Iordănescu, dar și despre șansele de victorie ale Naționalei în fața puternicei echipe a Israelului.

De la 21.45, la Prima TV începe partida România-Israel, în comentariul lui Costi Mocanu și Emil Grădinescu. După meci, de la 23.45, Alex Rădulescu și invitații săi comentează, la Studio UEFA, rezultatul care ne poate duce mai aproape de Euro 2024.

Pe 9 septembrie, de la 21.45, în exclusivitate la Prima TV, se vede partida dintre România și Israel. Suntem trup și suflet alături de tricolori pentru că Toți jucăm când joacă România!

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
românia-israel
meci
euro 2024
prima sport