Ianis Hagi, noua vedetă a lui Glasgow Rangers, și-a înființat firmă de publicitate. Este condusă de mama sa, soția lui Gică Hagi

Ianis Hagi, noua vedetă a lui Glasgow Rangers, și-a înființat firmă de publicitate. Este condusă de mama sa, soția lui Gică Hagi

Sursă foto: https://www.rangers.co.uk/

scris 30 iul 2020

Fotbalistul Ianis Hagi, transferat definitiv de la Genk la Glasgow Rangers pentru 3,4 milioane euro în luna mai a acestui an și cu un salariu anual de peste 1,1 milioane euro, și-a înființat o firmă la București, având ca obiect "activități ale agențiilor de publicitate".

Numele companiei este Future of the Game Company SRL.

Ianis Hagi figurează ca fondator al firmei, potrivit documentelor oficiale, iar poziția de administrator este deținută de mama sa, Marilena Hagi, soția lui Gică Hagi.

Deficitul bugetar s-a redus în iunie la 6,33 miliarde lei, jumătate față de cel din luna mai. Este cel mai mic deficit lunar de la debutul crizei coronavirus. Pentru primele șase luni, deficitul a ajuns la 45,2 miliarde lei CITEȘTE ȘI Deficitul bugetar s-a redus în iunie la 6,33 miliarde lei, jumătate față de cel din luna mai. Este cel mai mic deficit lunar de la debutul crizei coronavirus. Pentru primele șase luni, deficitul a ajuns la 45,2 miliarde lei

Marilena Hagi a devenit tot anul acesta asociat unic la firma Four Attitude Explorer SRL, cu profil de "producție cinematografică, video și de programe de televiziune", la care fusese anterior parteneră cu sora sa, Luminița Popescu, soția lui Gică Popescu.

Din 2006, Marilena Hagi este asociat și la firma Hagi Sport SRL, controlată de Gică Hagi și care operează hotelul Iaki din Mamaia.

Ianis Hagi (21 de ani) a fost transferat definitiv de către Glasgow Rangers de la echipa belgiană Genk în ultima parte a lunii mai, după ce a avut evoluții apreciate la clubul condus de Steven Gerard, în special în Liga Europa. El a mai evoluat în carieră la FC Viitorul, echipa tatălui său, și la Fiorentina, după care a ajuns la Genk în vara anului 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
ianis hagi
gica hagi
marilena hagi
ianis hagi glasgow rangers
ianis hagi pret transfer
ianis hagi salariu