La Prima News debutează, din ziua de Crăciun, o serie de interviuri-eveniment cu foști premieri ai României

La Prima News debutează, din ziua de Crăciun, o serie de interviuri-eveniment cu foști premieri ai României
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 dec 2023

34 de ani de democrație, zeci de Guverne care au decis soarta țării, 30 premieri care au marcat istoria cu deciziile lor. Prima News dă startul, în ziua de Crăciun, unui demers jurnalistic unic. Din 25 decembrie, la ora 20.00, în emisiunea Proiect de țară: România, cei care au decis destinele românilor după Revoluția din 1989 vin să vorbească despre mandatul lor de prim-ministru, circumstanțele politice ale vremii și hotărârile controversate luate atunci când de aflau în fruntea Guvernului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Prima News a  comprimat 34 de ani de libertate în 2 săptămâni, timp în care 8 premieri ai României își prezintă proiectul lor de țară. Ce au realizat, ce au reușit, unde au greșit, cine i-a dat afară, care le-au fost dușmanii?  Aflăm totul, din 25 decembrie, la Proiect de țară: România. Povestea lor este povestea României și o vor spune, rând pe rând, Petre Roman, Adrian Năstase, Victor Ponta, Dacian Cioloș, Mihai Tudose, Viorica Dăncilă, Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Primul invitat este Petre Român, primul premier al României post comuniste. Deși a avut un mandat scurt, numele lui a rămas scris în cărțile de istoriei, fiind alăturat Mineridelor, dar și primele decizii politice luate după căderea lui Nicolae Ceaușescu.

În ziua de Crăciun, de la ora 20.00, la Prima TV, la Proiect de țară: România, emisiunea noastră e misiunea lor, a premierilor României libere!

viewscnt
Afla mai multe despre
prima news
proiect de țară: românia