Ligue 1 se vede în următoarele 3 sezoane pe posturile Look Sport și online pe PrimaPlay.ro

Ligue 1 se vede în următoarele 3 sezoane pe posturile Look Sport și online pe PrimaPlay.ro
scris 6 aug 2021

Campionatul de fotbal francez va putea fi urmărit în continuare pe canalele Look Sport, dar și pe noua platformă online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro.

Românii vor putea urmări la lucru starurile lui PSG, Lille, Olympique Lyon sau Monaco chiar din această seară, urmând ca în acest week-end să fie difuzate cele mai importante meciuri din prima etapă.  Mbappe, Neymar și nou venitul Ramos sunt starurile de la PSG care vor începe o nouă luptă pentru trofeu, pierdut în sezonul 2020-2021 în fața celor de la Lille. 

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate competițiile transmise de canalele LOOK SPORT, știrile și show-urile canalului generalist Prima TV, precum și celelalte canale tv ale Grupului Clever: Profit News, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est.

viewscnt
Afla mai multe despre
ligue 1
primaplay.ro