CNN a concediat trei angajați pentru că au venit la birou nevaccinați

CNN a concediat trei angajați pentru că au venit la birou nevaccinați
scris 6 aug 2021

Postul CNN a concediat trei angajați pentru că au încălcat politica prin care aceștia trebuie să se vaccineze contra Covid-19, scrie independent.co.uk.

Jeff Zucker, șeful CNN, le-a reamintit angajaților că vaccinarea este obligatorie dacă se întorc la birou sau merg pe teren unde intră în contact cu alți angajați, scrie News.ro.

Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni CITEȘTE ȘI Jacek Olczak, CEO Philip Morris International: Ambiția noastră este ca produsele fără fum să reprezinte peste 50% din veniturile nete totale până în 2025. În România am făcut investiții de peste 500 milioane USD pentru transformarea fabricii din Otopeni

"Vreau să fiu clar - avem toleranță zero în privința acestei politici", a scris Zucker, președinte al departamentului de știri și sport pentru WarnerMedia.

Majoritatea birourilor CNN sunt deja deschise, iar Zucker a spus că mai mult de o treime din membrii personalului de la știri s-au întors la serviciu.

El a mai a spus că masca va fi necesară în birourile din Atlanta Washington și Los Angeles atunci când oamenii nu mănâncă, nu beau sau sunt într-un spațiu privat închis.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnn
concedieri