Look Sport 2 și Look Sport 3 intră în grila UPC

Look Sport 2 și Look Sport 3 intră în grila UPC
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 sep 2019

Două noi canale TV de sport, LOOK Sport 2 (HD și SD) și LOOK Sport 3 (HD și SD), sunt disponibile în extraopțiunea Sport de la UPC (pe pozițiile 10, 11, 166, 167 în grila digitală).

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Până la data de 31 octombrie 2019, toți clienții de televiziune digitală ai UPC România, precum și clienții noi care achiziționează pachete de televiziune digitală de la UPC România au vizionare liberă pentru toate canalele LOOK incluse în extraopțiunea Sport. După această dată, extraopțiunea Sport va fi disponibilă cu prețul actual, de 15 lei/lună.

ULTIMA ORĂ RAFO - de facto în faliment. Un grup de firme în care a fost implicat și fratele șefului diviziei românești a companiei petroliere de stat din Azerbaijan era interesat să preia rafinăria RAFO Onești, dar fără rezultat până astăzi CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ RAFO - de facto în faliment. Un grup de firme în care a fost implicat și fratele șefului diviziei românești a companiei petroliere de stat din Azerbaijan era interesat să preia rafinăria RAFO Onești, dar fără rezultat până astăzi

Prin introducerea noilor canale, clienții UPC care au extraopțiunea Sport vor putea urmări meciurile de fotbal din cele mai importante campionate europene: Bundesliga, Serie A, La Liga, Ligue 1, Cupa Germaniei, Cupa Franței, Liga Cehiei, precum și UEFA Futsal Champions League sau UEFA Youth League, cărora li se adaugă cele mai importante competiții din tenis - ATP 1000 Masters, Cupa Davis, ATP 250, Fed Cup. De asemenea, LOOK Sport 2 și LOOK Sport 3 difuzează campionatele europene și mondiale de handbal, meciuri din campionatul NBA, Liga Națională de baschet masculin și feminin, Campionatul european de volei, precum și cursele din Formula 1, Formula 2 și Formula 3. 

„Ne bucurăm să aducem în casele clienților noștri cele mai importante competiții internaționale, care să se adreseze tuturor iubitorilor de sporturi. În acest moment, avem o ofertă completă privind conținutul sportiv, clienții UPC care aleg extraopțiunea Sport beneficiind de acces la toate evenimentele sportive relevante, de cea mai bună experiență TV și de meciuri live la calitate HD superioară. Continuăm să investim în diversificarea și extinderea portofoliului de programe pentru a oferi clienților conținut TV variat, fie că îl accesează pe ecranul televizorului de acasă sau prin intermediul platformei Horizon, când și unde preferă”, a afirmat Mostafa El Beltagy, Director Consumer Business Unit Vodafone și UPC România.

Am investit mult în ultimele luni în conținut sportiv de calitate și cred că avem, în acest moment, pe cele patru canale Look, cele mai bune competiții sportive. Parteneriatul cu UPC ne va ajuta sa aducem acest conținut în fața a aproape un milion de abonați și continuă ceea ce am început cu Liga 1 și UEFA Champions League/UEFA Europe League." a afirmat George Petrule, Coordonator Programe Sport Clever Media Network.

În urma parteneriatului încheiat cu CLEVER MEDIA, UPC România, prin întregul portofoliu de canale TV Look (LookPlus, LookSport, LookSport 2, LookSport 3), le oferă clienților o gamă extinsă de competiții internaționale de anvergură, care acoperă cele mai urmărite sporturi: fotbal, tenis, handbal, baschet, volei, Formula 1, 2, 3 sau wrestling.

Toyota se extinde în Brazilia CITEȘTE ȘI Toyota se extinde în Brazilia

Noile posturi TV completează pachetul LOOK din oferta UPC, fanii fotbalului având în continuare acces la toate meciurile din UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Liga 2, Cupa României, precum și la cele mai importante meciuri din Super Liga Turciei, Cupa Turciei, Cupa Italiei sau Liga Portugaliei.

Canalul Look Plus este disponibil în toate abonamentele TV UPC, iar canalele Look Plus HD, Look Sport, Look Sport HD, Look Sport 2 (HD și SD), Look Sport 3 (HD  și SD) și canalele utilizate pentru transmisia live a tuturor meciurilor din UEFA  Champions League și UEFA Europa League (PPV 1-4) sunt incluse în pachetul Sport.

UPC România este o companie Vodafone

UPC România, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații de pe piața locală, oferă servicii de televiziune, internet în bandă largă și telefonie fixă prin intermediul unor rețele superioare și prin platforme inovatoare de tehnologie care conectează clienții la lumea digitală și le oferă experiențe uimitoare. Premierele UPC pe piața din România includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar și a internetului de mare viteză. UPC România oferă viteze superioare de până la 500 Mbps în toată aria de acoperire, cea mai bună experiență Wi-Fi cu modemul Connect Box și divertisment nelimitat prin platforma video de ultimă generație Horizon. 

Clever Media Network

Clever Media Network operează în prezent cinci stații de televiziune (LOOK PLUS, LOOK SPORT, LOOK SPORT 2, LOOK SPORT 3 și PROFIT.RO) și deține drepturile de difuzare pentru cele mai importante competiții fotbalistice de pe continent (UEFA Champions League și UEFA Europa League), dar și pentru Liga I, Liga II, Cupa României, Cupa Italiei, Cupa Turciei și partidele derby din puternicele campionate ale Turciei, Cehiei și Portugaliei. Compania a obținut recent și drepturile de difuzare ale Turneelor de tenis ATP 250, 500 și 1.000 și ale Ligii Campionilor la Handbal Feminin și Masculin pe LOOK PLUS, LOOK SPORT, LOOK SPORT 2 și LOOK SPORT 3.

viewscnt
Afla mai multe despre
canale tv de sport
look sport 2
look sport 3