NBCUniversal va lansa anul viitor serviciul de streaming Peacock

NBCUniversal va lansa anul viitor serviciul de streaming Peacock
scris 18 sep 2019

NBCUniversal va lansa anul viitor serviciul de streaming Peacock și a anunțat mai multe programe originale care vor fi disponibile pe platformă.

Unul dintre cele mai importante titluri anunțate este „Battlestar Galactica”, o versiune a serialului SF produsă de Sam Esmail, creatorul „Mr. Robot”. Aceasta va fi a treia versiune a serialului care a fost difuzat de ABC, timp de un sezon, în 1978, scrie News.ro.

Apple TV+ va costa doar 1,4 dolari în India CITEȘTE ȘI Apple TV+ va costa doar 1,4 dolari în India

Peacock va găzdui și „Saved by the Bell”, serial ce îi va avea în distribuție pe Mario Lopez și Elizabeth Berkley, care au lucrat și la producția originală. Disponibil va fi și serialul „Punky Brewster”, cu Soleil Moon Frye.

În plus, o adaptare a volumului „Brave New World” al lui Aldous Huxley, comandată de NBCUniversal, va fi mutată pe Peacock. Pe platformă vor putea fi urmărite și „Dr Death”, cu Jamie Dornan, Alec Baldwin și Christian Slater, și „Angelyne”, cu Emmy Rossum.

Al doilea film „Psych”, „Lassie Come Home”, comedia „Rutherford Falls”, „Straight Talk”, cu Jada Pinkett Smith și „The Amber Ruffin Show” vor face parte din conținut.

A mai fost anunțat că serviciul de streaming va găzdui exclusiv serialul NBC „The Office” începând cu 2021, când contractul cu Netflix va expira.

Între programele disponibile pentru streaming se numără: „30 Rock”, „Bates Motel”, „Brooklyn Nine-Nine”, „Cheers”, „Chrisley Knows Best”, “Covert Affairs”, „Downton Abbey”, „Everyone Loves Raymond”, „Frasier”, „House”, „Keeping Up with the Kardashians”, „King Of Queens”, „Married…With Children”, „Monk”, „Saturday Night Live” și „Will & Grace”.

Platforma va avea peste 3.000 de ore de conținut Telemundo, inclusiv serialul „Armas de Mujer”. Între lungmetraje se vor număra cele din francizele „Fast & Furious”, „Bourne” și „Back to the Future”.

Universal Pictures dezvoltă filme și seriale animate originale pentru Peacock, în timp ce DreamWorks Animation va crea conținut animat original.

Peacock va fi lansat în aprilie 2020. Va fi sprijinit din abonamente și venituri din publicitate. Detalii privind distribuția urmează să fie anunțate.

viewscnt
Afla mai multe despre
nbcuniversal
peacock